Wisefish

WiseFish logo
Wisefish i Microsoft Dynamics 365 Business Central

Pametniji softver za industriju plodova mora
Osigurajte si sigurnost i mogućnost praćenja lanaca opskrbe za plodove mora uz vrhunski ERP softver u oblaku.

Vodeći stručnjak kad je riječ o rješenjima za lance opskrbe plodova mora

Potpuno praćenje od izvora do tanjura

 

SKINITE BROŠURU > VIDITE VIŠE >

Jedinstvena platforma za upravljanje vašim lancem opskrbe za plodove mora

Mnoge tvrtke koje prodaju i prerađuju plodove mora koriste različite IT sustave za svaki dio svojeg poslovanja. Imaju rješenje za prodaju, odvojeni ERP sustav, softver za CRM, datoteke u Excelu za upravljanje dobavljačima, sustav za upravljanje inventarom itd. Što je rezultat toga? Skupe integracije, nejasni i nekonzistentni podaci, upitna sigurnost hrane i poteškoće s povlačenjem određenih plodova mora, puno ručnog rada, platforme koje međusobno ne mogu dobro komunicirati i nikakva vidljivost na putu do klijenta.

Naučite na pogreškama drugih tvrtki koje prodaju i prerađuju plodove mora i odaberite bolji put za svoje poslovanje s objedinjenim rješenjem u oblaku za ulov, distribuciju, proizvodnju, preradu i prodaju plodova mora.

 

Nabavite Wisefish izgrađen na Microsoft Dynamics 365 Business Central sustavu

Riječ je o objedinjenom sustavu koji mijenja sve razdvojene platforme koje koristite sada i pokriva sve dnevne procese povezane s plodovima mora, čime promiče sigurnost hrane i transparentnost. Wisefish je snažno ERP rješenje temeljeno na 25+ godina u industriji plodova mora. Svi podaci su pohranjeni na jednom središnjem mjestu u oblaku kako biste mogli pratiti svoje financije, prodaju, inventar, osoblje i prihode u stvarnom vremenu, na mreži, na svim svojim lokacijama i putem svih kanala.

Wisefish je modularno rješenje u oblaku koje se može prilagoditi vašem poslovanju. Oprostite se s nekontroliranim troškovima, skupim nadogradnjama i integracijama koje ne rade.

Modularna platforma koja podržava vaše potrebe za poslovanje s plodovima mora

Zahvaljujući svom modularnom dizajnu sve komponente rade bez problema kao jedinstven pametni sustav koji vam omogućuje upravljanje kompletnim poslovanjem – financije, prodaja, upravljanje lancem opskrbe, ulov, obrada, trgovanje, skladištenje, praćenje, logistika, kvaliteta i još mnogo toga, a sve na jednoj platformi.

 

Imate li ambiciozne planove rasta?

Izvrsno! Modularna vam arhitektura omogućuje nadogradnju i proširenje sustava bez velikog projekta za nadogradnju.

WiseFish

Naučite više o Wisefish ERP rješenju za plodove mora

Wisefish i Microsoft Dynamics 365 Business Central vam zajedno pružaju poslovna rješenja koja će osnažiti vaše poslovanje s plodovima mora.

 

Pronađite odgovore na sva vaša pitanja o plodovima mora

Odabir ispravnog ERP softver za svoje poslovanje, usmjereno na plodove mora, može biti teško i naporno iskustvo. Mi to znamo, zato vam i pomažemo tako što odgovaramo na vaša pitanja. Javite nam se!

Klikom na "prihvati sve" pristajete na to da prikupimo informacije o Vama u različite svrhe, uključujući: funkcionalnost, statistiku i marketing