DignetDays 2024

 

DignetDays, godišnja poslovno-tehnološka konferencija, već je dugi niz godina mjesto susreta poslovne i akademske zajednice, koje obiluje informacijama o novim tehnologijama, idejama iz područja poslovnog softvera te unaprjeđuje postojeće znanje i poslovanje.

Ovogodišnja 12. poslovno-tehnološka konferencija nosi naziv Bezbrižno zaronite u ERP zonu.

„Zaron u ERP zonu“ nudi čitavu lepezu mogućnosti za efikasnije poslovanje, skup rješenja uz koje će poslovanje biti pametnije, prilagođavanje brže, a izvedba bolja.

Bilo da trebate pronaći rješenje koje će vam pomoći u upravljanju i razvoju vašeg poslovanja, proširiti svoju funkcionalnost pomoću aplikacija, pojašnjenje kako koristiti aplikacije za bržu implementaciju rješenja uz Business Central, optimizirati maloprodaju ili pojednostavniti svoju e-prodaju, pridružite nam se na našoj 12. DignetDays konferenciji i saznajte više informacija o idealnom rješenju za vaše poslovanje.

Posjetiteljima konferencije koji su orijentirani na veleprodaju i distribuciju, predlažemo da posebnu pažnju obrate na informacije o skupu naprednih funkcionalnosti vezanih za ulaznu i izlaznu logistiku, prilagođenih trgovačkim i veleprodajnim tvrtkama.

Ako još niste, isprobajte našu DEMO verziju Dignet Energy Platforme i izračunajte trošak proizvodnje energije iz biomase. Napravite Vaš prvi korak prema ulaganju u zelenu investiciju.

Poslovanje je jednostavnije kada ga Dignetizirate.

Pozivamo vas da na vrijeme Dignetizirate vaše kalendare i Bezbrižno zaronite u ERP zonu na našoj 12. DignetDays poslovno-tehnološkoj konferenciji.

Konferencija će biti održana u četvrtak, 17.10.2024. u Hotelu Antunović u Zagrebu s početkom u 9 sati.

Radni jezici konferencije su hrvatski i engleski uz simultani prijevod.

Više informacija o svim ovim temama čeka vas na našim 12. DignetDaysima!

Prijava na DignetDays 2024

Kotizacija za sudjelovanje na Konferenciji iznosi 120€ po sudioniku.

Prijava na konferenciju je obavezna, a sudjelovanje na konferenciji bez prethodno odobrene prijave od strane DignetSoftwarea, nije moguća.

 • Prijem dobrodošlice
 • Pristup svim predavanjima na licu mjesta
 • Pristup snimljenim predavanjima – na zahtjev
 • Pauze za kavu
 • Ručak

 • 10 % za grupu 10-25 sudionika
 • 15% za grupu više od 25 sudionika

Način plaćanja kotizacije: bankovni transfer po predračunu. Za više informacija i detalje o uplati kontaktirajte nas na dignetdays@dignet.hr

 • do 01. Rujna – 50€ administrativnih troškova
 • do 01. Listopada – 50% uplaćenog iznosa
 • nakon 01. Listopada – 100% iznosa kotizacije

 

Ukoliko želite unijeti izmjene u izvršenu registraciju, molimo Vas kontaktirajte našu podršku na dignetdays@dignet.hr

 

Sudionicima DignetDays konferencije ove godine smo omogućili povlaštene cijene noćenja u hotelu Antunović Zagreb 4*  

Da biste dobiti popust na redovnu cijenu noćenja potrebno je ispuniti individualni rezervacijski obrazac i poslati ga na e-mail rezervacije@antunovic.hr . Napominjemo da je broj takvih soba ograničen i vrijedi za rezervacije napravljene do 15.09.2024. 

Obrazac za povlaštene cijene noćenja ćete dobiti zajedno s potvrdom registracije sudjelovanja na DignetDays konferenciji.

Prijava

Na party možete povesti pratnju jer Vaša ulaznica vrijedi za +1 osobu.
Molimo Vas da upišete ime i prezime osobe u pratnji kako bismo je stavili na popis.

DignetDays timeline

 • DignetDays 2023

  BETTER PERFORMANCE, FASTER PROCESS, STRONGER PEOPLE
  Jedanaesta po redu konferencija DignetDays 2023, održana je 19. listopada 2023. u Zagrebu. Konferencija je nosila naziv - BETTER, FASTER, STRONGER.
  Raznovrsne teme konferencije popratili su vrhunski stručnjaci koji su nas kroz svoja predavanja i sudjelovanjem na dva panela proveli kroz: utjecaj tehnologije na sport, razvoja clouda, AI i mogućnosti poboljšanja učinkovitosti poslovanja preko EU fondova.
  Jedanaesta DignetDays konferencija je bila posebna i radi predstavljanja prvog samostalong rješenja DignetSoftwarea – Dignet Energy Platform.

 • DignetDays 2022

  Sutra je već stiglo
  Deseta, jubilarna poslovno-tehnološka konferencija DignetDays 2022, održana je 20. listopada 2022. pod nazivom Sutra je već stiglo! Zahvaljujući našim panelistima te predavačima na zanimljivim, kreativnim i poučnim predavanjima posjetitelji su imali prilike čuti razne vrijedne informacije i proširiti svoje tehnološke i virtualne horizonte.

 • DignetDays 2021

  Upoznajte DignetSoftware - kompaniju u kojoj sunce nikad ne zalazi
  Deveta po redu konferencija je ove godine nosila naziv Upoznajte DignetSoftware – kompaniju u kojoj sunce nikad ne zalazi.
  Kao i prošle godine htjeli smo biti društveno odgovorni te je Konferencija ponovno bila online. Na Konferenciji je sudjelovalo više od 450 sudionika kojima želimo zahvaliti na odazivu, te deset predavača kojima također posebno zahvaljujemo na zanimljivim i poučnim predavanjima.

 • DignetDays 2020

  Dignet, we have a problem!
  Glavna tema ovogodišnje konferencije „Dignet, we have a problem!“ je bila digitalna transformacija i naši su DignetDays doživjeli svojevrsnu transformaciju. Ove godine su DignetDays po prvi put bili online.

 • DignetDays 2019

  With DignetSoftware 2 the stars
  Održani sedmi po redu DignetDaysi - With DignetSoftware 2 the stars. Ove godine je naglasak na novinama koje je DignetSoftware osmislio tijekom proteklog razdoblja kao sastavne dijelove spomenutih sustava ili kao tailor-made rješenja za naručitelje. Pored navedenog, ove godine posvetit ćemo pozornost i IOT rješenjima te AI mogućnostima jer su to također područja u koja je DignetSoftware napravio iskorak.

 • DignetDays 2018

  DignetSoftware4Future
  Održana je šesta tehnološka konferencija DignetDays 2018, 25. listopada 2018. pod nazivom DignetSoftware4Future. Na konferenciji je sudjelovalo više od 150 sudionika iz 80 tvrtki, te 11 predavača sa zanimljivim i poučnim predavanjima.

 • DignetDays 2017

  Good rain is going to fall
  Dana 25. listopada 2017. uspješno je održana peta po redu tehnološka konferencija DignetDays pod geslom „Good rain is going to fall“.

 • DignetDays 2016

  Donesite dobru odluku
  Uspješno je održana četvrta tehnološka konferencija DignetDays pod geslom „Donesite dobru odluku“. Održana je 28. listopada u Arena Centru u Zagrebu te je okupila više od 90 sudionika iz Slovenije, Hrvatske, te Bosne i Hercegovine.

 • DignetDays 2015

  DignetDays 2015
  U partnerstvu sa Metronetom organiziran DignetDays 2015 u Cinestar Arena Centru. Tema ovogodišnjih DignetDaysa je ERP I RETAIL U CLOUDU.

 • DignetDays 2014

  DignetDays 2014
  Održana druga po redu konferencija DignetDays u hotelu Vidovići u Banja Luci pod nazivom MICROSOFT DYNAMICS NAV / LS RETAIL U OBLAKU.

 • DignetDays 2013

  DignetDays 2013
  Događajem koji se odvijao u petak 6. rujna 2013. godine u prostorijama Microsofta Hrvatska željeli smo našim klijentima predstaviti DignetSoftware kao poduzeće, te LS Retail kao rješenje za praćenje poslovanja u maloprodaji, ugostiteljstvu i benzinskim postajama.

 •  
Klikom na "prihvati sve" pristajete na to da prikupimo informacije o Vama u različite svrhe, uključujući: funkcionalnost, statistiku i marketing