Vaučeri za digitalizaciju

DignetSoftware je uvršten u Katalog pružatelja usluga u okviru Poziva “Vaučeri za digitalizaciju” za usluge izrade alata digitalnog marketinga. To znači da možete započeti svoju digitalnu tržišnu utakmicu uz pomoć bespovratnog vaučera za digitalni marketing. 

Rješenje e-trgovine u oblaku više nije opcija, već potreba za sveobuhvatnim sofverskim rješenjem za e-trgovinu u oblaku, koje uključuje razne mogućnosti, među ostalim i integraciju s ERP rješenjima.

Samo nekoliko klikova u tražilici dovest će vas do efikasnog rješenja za vašu web trgovinu, a riječ je o Dynamicweb softverskom rješenju. Integracijom ovog rješenja nećete dobiti tek “praznu ploču”, već rješenje koje će vam omogućiti pravi uzlet. Dynamicweb uključuje sve, od mogućnosti upravljanja sadržajem, digitalnog marketinga, e-trgovine i upravljanja informacijama o proizvodima (PIM). Na koncu, moguće ga je integrirati s globalnim ERP rješenjima, a može raditi i neovisno, bez integracije. Na raspolaganju vam je i čitav niz pristupačnih alata za promociju vaših proizvoda uključujući i alat za analizu kupovnih navika klijenata. 

Uvid u kupovne navike potrošača pomaže vam ne samo da personalizirate ponudu već i brzo odgovorite na potrebe svojih kupaca  i promjenjive trendove. Dynamicweb odličan je izbor za početnike, ali i one koji o prodaji i prodajnim kanalima znaju puno više - zato što integrira sve ono što vam je potrebno!

Do prezentacije sveobuhvatnog rješenja za digitalni marketing, dijeli vas samo jedan klik, mail ili telefonski poziv DignetSoftwareu.

Više informacija o tome kako do sufinanciranja putem vouchera za digitalni marketing možete pronaći na ovom linku.

 

Klikom na "prihvati sve" pristajete na to da prikupimo informacije o Vama u različite svrhe, uključujući: funkcionalnost, statistiku i marketing