DignetSoftware postao dijamantni partner tvrtke LS Retail

Ponosno objavljujemo da je tvrtka DignetSoftware službeno postala dijamantni partner tvrtke LS Retail! LS Retail je globalno priznat i pouzdan pružatelj rješenja za maloprodaju i ugostiteljstvo. Postizanje statusa dijamantnog partnera velik je uspjeh za DignetSoftware i dokaz naše predanosti pružanju vrhunskih rješenja i podrške našim klijentima.

Kao dijamantni partner, sada imamo pristup najnovijim tehnologijama i resursima koje nudi LS Retail. To nam omogućuje da klijentima pružimo najnovija i inovativna rješenja koja odgovaraju njihovim pojedinačnim poslovnim potrebama. Postizanje ovog statusa također znači da smo zadovoljili najviše standarde kvalitete i stručnosti u tom području. Naš tim stručnjaka ima veliko iskustvo u radu s tvrtkom LS Retail i sigurni smo kako ćemo i dalje nastaviti pružati najbolja rješenja i usluge našim klijentima.

Izuzetno smo ponosni na ovaj uspjeh i veselimo se daljnjoj suradnji s tvrtkom LS Retail. Ostajemo predani pružanju iznimnih usluga i rješenja koja će pomoći našim klijentima u postizanju njihovih poslovnih ciljeva.

Klikom na "prihvati sve" pristajete na to da prikupimo informacije o Vama u različite svrhe, uključujući: funkcionalnost, statistiku i marketing