In the Spotlight of CEE

Gospodin Milan Komorčec, naš izvršni partner za finansije, 7. oktobra u 15 h učestvuje kao poseban gost na webinaru „In the Spotlight of CEE“ gdje će govoriti o uspješnom vođenju kompanije. Tema Milana Komorčeca je „Veličina nije bitna: kako uz pomoć malog tima upravljate brojnim i/ili velikim projektima?“

„In the Spotlight of CEE“ serija je webinara koju organizuje 1ClickFactory za Microsoft Dynamics partnere iz srednje i istočne Europe. Ovaj put 1ClickFactory je pozvao pet uspješnih Microsoft Dynamics partnera iz pet različitih zemalja srednje i istočne Europe, među kojima i DignetSoftware, da podijele svoje iskustvo i strategiju vezanu za tržište.

„Veličina nije bitna. I najmanja firma s pravim timom i pravim znanjem može postići ono što korporacijama ponekad ne uspije“, kaže Milan Komorčec koji će u sklopu eventa govoriti o uspješnim projektima DignetSoftwarea te o ključnim vrijednostima firme, strategijama koje dovode do uspjeha i pristupima koje DignetSoftware koristi u svrhu poboljšanja poslovanja.

Pridružite se eventu 7. oktobra u 15 h, a više informacija o webinaru možete naći na sljedećem linku shorturl.at/pvFIX;

a možete se registrovati na sljedećoj stranici: shorturl.at/ilvxO.

Related articles