O DignetSoftwareu

DignetSoftware je regionalni lider u implementaciji sve tri vertikale LS Retaila. DignetSoftware je jedan od nekoliko LS Retail partnera koji su implementirali LS Forecourt vertikalu, a jedini je u regiji koji ima to znanje.

DignetSoftware je lokalizacijski partner za Microsoft Dynamics NAV i LS Retail, te posjeduje CfMD (Certified for Microsoft Dynamics) lokalizaciju za Microsoft Dynamics NAV 2016 za Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju i Crnu Goru, a ima i vlastiti modul Plaće / Plate za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu te Srbiju.

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Dynamics 365 predstavlja skup aplikacija na Microsoft cloud platformi koje omogućuju povezivanje podataka i primjenu analiza u svrhu donošenja boljih poslovnih odluka.

LS Retail

LS Retail je vodeći pružatelj cjelovitih rješenja za maloprodajnu i ugostiteljsku industriju kao i Forecourt, temeljenu na Microsoft Dynamics tehnologiji i izgrađenoj na Microsoftovoj platformi.

Dynamicweb

Dynamicweb All-in-One Platform jedina je platforma koja objedinjuje CMS, PIM, Ecommerce i marketing. Optimizirajte svoje digitalno poslovanje i prihode.

Business intelligence

BI alati pružaju relevantne podatke, automatizaciju procesa, pronalaženje analiza pomoću vodiča, generiranje izvješća i predviđanje.