Dynamicweb je pokrenuo svoj prvi podcast. Izvršni direktor firme DignetSoftware, Nermin Montel, kao njihov dugogodišnji saradnik, bio je pozvan na gostovanje u njihovom prvom prijenosu uživo na temu predviđanja o promjenama i razvoju elektroničke prodaje u 2021.godini.

U podcastu Nermin govori o nedavnim trendovima među firmama, koje prelaze sa svog tradicionalnog načina poslovanja na e-commerce rješenja. Nermin vjeruje, da je prelazak na rad od kuće u velikoj mjeri potpomogao ovoj tranziciji i da će i nakon povratka u kancelarije većina kupaca i dalje favorizirati internetsku trgovinu. On tvrdi, da je u zadnje dvije godine primijetio naglu promjenu u načinu poslovanja firmi, kojim je za to neophodna platforma za komunikaciju s kupcima. Pored toga Nermin se dotakao teme kriptovaluta i njihovog značaja u daljnjem razvoju elektroničke trgovine.

Voditelj podcasta je Marketing VP iz tvrtke Dynamicweb, Eric Jan C. van Putten. Uz DignetSoftware, sljedeće firme su učestvovale u ovom događaju: Solteq Plc, Degree Consulting Group, priint Group, Braintree by Vox i 9 Dots Consulting.

#Dynamicweb WTF of Digital Transformation: Predictions 2021 #Ecommerce

Related articles