LS Retail Compass Europe 2019.

Mjesto i vrijeme održavanja: Ljubljana, 6–7. 11. 2019.

LS Retail Compass Europe je konferencija koja okuplja partnere iz maloprodaje, kupce takvih rješenja ali i izlagače. Ovo je bila 5. po redu LS Retail Compass konferencija i sastojala se od 2 dana prezentacija, radionica i diskusija. Uz to bio je organiziran i razgovor sa vodećim stručnjacima iz područja maloprodaje. Teme predavanja su bile od pregleda događanja u svijetu maloprodaje, najave novih tehnologija i kretanja tržišta do prezentacija novih rješenja u hotelijerstvu, beskontaktno plaćanje i e-commerce platforme koje su vezane uz maloprodaju.

Posebni naglasak je bio na uspostavi mreže kontakta partnera i firmi koji mogu zajednički pružiti cjelovitiju uslugu klijentima na domaćem i međunarodnom tržištu. Kreirana je i platforma za razmjenu usluga i znanja pod pokroviteljstvom LS Retaila. Na konferenciji je bilo partnera i klijenata iz Filipina, Danske, Irske, Njemačke, Austrije, Švicarske, Islanda, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Srbije.

Zaključak konferencije je da je taj događaj bio jako dobra prilika za ostvarivanje kontakata, ali i promocije DignetSoftwarea kao pouzdanog i iskusnog partnera.
Na samoj konferenciji je i dogovorena suradnja sa jednim partnerom iz Njemačke te jednom tvrtkom iz Irske.

Povezani članci