Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV® oblikovan je za srednje velike tvrtke koje traže rješenje koje će im pomoći u povećanju produktivnost i izvoznoj konkurentnosti bez prekidanja svakodnevnih poslovnih postupaka.

Saznajte više

LS Retail

LS Retail je softversko rješenje za maloprodaju, ugostiteljstvo i benzinske crpke, izgrađeno kao vertikala poslovnog sustava Microsoft Dynamics NAV, izgrađena na Microsoft platformi.

Saznajte više

Vlastita rješenja

Nudimo gotova rješenja kroz module i aplikacija za specifične dijelove poslovanja i zakonske regulative.

Saznajte više

Želite li saznati više?

Novosti

dignet_d_logo_transparent_big_red

O nama

Aktivnosti DignetSoftware d.o.o. ciljano su usmjerene na praćenje i podršku poslovnim procesima poslovnih subjekata, sve to zasnovano na Microsoftovim tehnologijama. Najveći dio aktivnosti fokusiran je na projektiranje i implementaciju ERP sustava kao što je Microsoft Dynamics NAV i službenih LS Retail dodataka za NAV za korištenje u maloprodaji, ugostiteljstvu i vođenju benzinskih postaja. Cilj svih pružanih poslovnih rješenja je zaposlenicima pružiti dobru osnovu za brži i kvalitetniji rad te ostvarivanje dobrih poslovnih rezultata.

dignet_HR
dignet_Ba
dignet_Ba

Microsoft Dynamics NAV

Teško ste radili kako bi vaše poduzeće bilo tu gdje je danas. Kada računovodstveni softveri ili zastarjeli ERP sustavi ne mogu držati korak sa povećanom potražnjom ili sa vašim potencijalom za budući rast, vrijeme je da se okrente poslovnim rješenjima od Microsofta. Kompletan, poznat i pouzdan -- jedna tehnološka platforma koja povezuje vaše ljude, održava učinkovitost vaših procesa i motivira vaše klijente da se vraćaju po još.

LS Retail

LS Retail kvalitetna, ekonomična i prilagodljiva softverska rješenja pružaju potporu u maloprodaji, ugostiteljstvu i kod poslovanja sa benzinskim crpkama širom svijeta za optimiziranje poslovnih praksi, povećanje prihoda i pružanje zadovoljstva kod starih i novih klijenata -- lako, jednostavno i brzo