Novosti

Logo

dignet_HR
dignet_Ba
dignet_Ba

O nama

Aktivnosti DignetSoftware d.o.o. ciljano su usmjerene na praćenje i podršku poslovnim procesima poslovnih subjekata, sve to zasnovano na Microsoftovim tehnologijama. Najveći dio aktivnosti fokusiran je na projektiranje i implementaciju ERP sustava kao što je Microsoft Dynamics NAV i službenih LS Retail dodataka za NAV za korištenje u maloprodaji, ugostiteljstvu i vođenju benzinskih postaja. Cilj svih pružanih poslovnih rješenja je zaposlenicima pružiti dobru osnovu za brži i kvalitetniji rad te ostvarivanje dobrih poslovnih rezultata.

Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV® je dokazano rješenje za male i srednje tvrtke, dizajnirano za pojednostavljenje poslovnih procesa diljem vaše organizacije kako bi vam pomogao u postizanju boljeg nadzora, povećanju margina i povećanju profitabilnog rasta.

Saznaj više

LS Retail

LS Retail je vodeći pružatelj cjelovitih rješenja za maloprodajnu i ugostiteljsku industriju kao i Forecourt, temeljenu na Microsoft Dynamics tehnologiji i izgrađenoj na Microsoftovoj platformi.

Saznaj više

Business intelligence

BI alati pružaju relevantne podatke, automatizaciju procesa, pronalaženje analiza pomoću vodiča, generiranje izvješća i predviđanje.

Saznaj više

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Dynamics 365 predstavlja skup aplikacija na Microsoft cloud platformi koje omogućuju povezivanje podataka i primjenu analiza u svrhu donošenja boljih poslovnih odluka.

Saznajte više

Želite li saznati više?

Microsoft Dynamics NAV

Teško ste radili kako bi vaše poduzeće bilo tu gdje je danas. Kada računovodstveni softveri ili zastarjeli ERP sustavi ne mogu držati korak sa povećanom potražnjom ili sa vašim potencijalom za budući rast, vrijeme je da se okrente poslovnim rješenjima od Microsofta. Kompletan, poznat i pouzdan — jedna tehnološka platforma koja povezuje vaše ljude, održava učinkovitost vaših procesa i motivira vaše klijente da se vraćaju po još.

LS Retail

LS Retail kvalitetna, ekonomična i prilagodljiva softverska rješenja pružaju potporu u maloprodaji, ugostiteljstvu i kod poslovanja sa benzinskim crpkama širom svijeta za optimiziranje poslovnih praksi, povećanje prihoda i pružanje zadovoljstva kod starih i novih klijenata — lako, jednostavno i brzo