Novosti

O nama

Aktivnosti DignetSoftware d.o.o. ciljano su usmjerene na praćenje i podršku poslovnim procesima poslovnih subjekata, sve to zasnovano na Microsoftovim tehnologijama. Najveći dio aktivnosti fokusiran je na projektovanje i implementaciju ERP sistema kao što je Microsoft Dynamics NAV i službenih LS Retail dodataka za NAV za korištenje u maloprodaji, ugostiteljstvu i vođenju benzinskih pumpi. Cilj svih pružanih poslovnih rješenja je zaposlenima pružiti dobru osnovu za brži i kvalitetniji rad te ostvarivanje dobrih poslovnih rezultata.

dignet_HR
dignet_Ba
dignet_Ba

Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV® je dokazano rješenje za mala i srednja preduzeća, dizajnirano za pojednostavljenje poslovnih procesa širom vaše organizacije kako bi vam pomogao u postizanju boljeg nadzora, povećanju margina i povećanju profitabilnog rasta.

Saznaj više

LS Retail

LS Retail je vodeći pružalac cjelovitih rješenja za maloprodajnu i ugostiteljsku djelatnost, kao i Forecourt, temeljenu na Microsoft Dynamics tehnologiji i izgrađenoj na Microsoftovoj platformi.

More Info

Business intelligence

BI alati pružaju relevantne podatke, automatizaciju procesa, pronalaženje analiza pomoću vodiča, generisanje izvještaja i predviđanje.

Želite li saznati više?

Microsoft Dynamics NAV

Teško ste radili kako bi vaše preduzeće bilo tu gdje je danas. Kada računovodstveni softveri ili zastarjeli ERP sistemi ne mogu držati korak sa povećanom potražnjom ili sa vašim potencijalom za budući rast, vrijeme je da se okrente poslovnim rješenjima od Microsofta. Kompletan, poznat i pouzdan — jedna tehnološka platforma koja povezuje vaše ljude, održava učinkovitost vaših procesa i motiviše vaše klijente da se vraćaju po još.

LS Retail

LS Retail kvalitetna, ekonomična i prilagodljiva softverska rješenja pružaju potporu u maloprodaji, ugostiteljstvu i kod poslovanja sa benzinskim pumpama širom svijeta za optimiziranje poslovnih praksi, povećanje prihoda i pružanje zadovoljstva kod starih i novih klijenata — lako, jednostavno i brzo